17. djalë/i, çun/i, mashkull/i, i biri

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Djali im i vogël e ka fiksim karatenë.Mami është e merakosur se djali po vonohet.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave