161. rroba banjo, veshje plazhi, burrash

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ke rroba banjo me vete të m’i japësh mua dhe ti kthej prapë?

Kategoritë e temave

Veshje
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave