154. i/e re, persona të rinj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

614. i/e re, rini/a, rinim/i, rinor/e

Shembull fjalish

Unë shkova në disko dhe aty kishte shumë të rinj.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave