135. vazhdoj/i, vazhdimësi/a, vazhdimisht, vazhdueshmëri/a, vazhdim

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

133. vazhdoj, nxit

Shembull fjalish

Pushimet mbaruan dhe puna filloi në ritmin e saj.Vazhdoni punën!

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave