132. vajzë/a, çupë/a, femër/a, bijë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

131. vajzë/a, çupë/a, femër/a, bijë/a

Shembull fjalish

Unë pashë një vajzë shumë të bukur.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave