130. uri/a, i/e uritur, kam uri

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

51. uri/a, i/e uritur

Shembull fjalish

Unë nuk kam ngrënë asgjë dhe kam shumë uri.

Kategoritë e temave

Shenja të tjera të lidhura me ushqimet dhe pijet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave