126. tavolinë/a, tryezë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë e pashë që tavolina ishte e pistë dhe ngjiste ndaj pastrova.Një marangoz, person që nuk dëgjon, e ka punuar këtë tavolinë kaq të bukur!

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave