124. shtëpi/a, banesë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Shtëpia e vjetër përdhese u shemb dhe aty u ndërtua një pallat 6-katësh.Shko në shtëpi dhe lahu!Jam e lodhur dhe po shkoj më mirë në shtëpi.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave