117. laj, pastroj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ishte bërë një mal me pjata të papastra dhe i lava të gjitha.Të lutem, mund të më ndihmosh në larjen e pjatave?

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave